COMPANIA SELF GEPI

Posted by Self Gepi On December - 22 - 2009

BANNER Self Gepi Fondată în anul 1994, S.C. SELF GEPI S.R.L., proprietara mărcii “Casa TA”, si-a început activitatea în domeniul materialelor de construcţii în anul 2001, urmând un trend ascendent de extindere care se reflectă astăzi prin poziţia de vârf pe care o deţine pe piaţa din judeţul Argeş.

Din anul 2002 SELF GEPI are în componenţă două departamente – comercializare materiale de construcţii şi antreprenoriat în construcţii.

Business Self Gepi În perioada 2004-2009, firma noastră a înregistrat în fiecare an dublarea cifrei de afaceri, s-a extins cu şase noi puncte de lucru, şi-a triplat numărul de agajaţi şi de autovehicule, este certificată ISO 9001, 14001 şi 18001 şi este Membru de Onoare al Camerei de Comerţ şi Industrie Argeş.

Depozitele Casa TA comercializează întreaga gamă de materiale pentru construcţii şi amenajări prin cele trei magazine, trei depozite şi un show-room, aflate în zona de nord a judeţului – principalii furnizori fiind producători cu experienţă din ţară şi străinatate : Soceram,Verblok, Holcim, Kebe, Weber, Swisspor, Hoco,Tondach etc.

Casa TA dispune de o flotă completă de autovehicule de tonaj mediu şi mare prin care se asigură livrarea gratuită în judeţele Argeş şi Vâlcea. Totodată, firma poate asigura consultaţă şi montaj pentru toate produsele comercializate.

Specializată în antreprenoriat în construcţii, SELF GEPI execută lucrări de construcţii civile, având o experienţă vastă în domeniu. Pentru detalii consultaţi “Lucrări de referinţă”.

Piatra naturala

Depozitele Casa TA comercializeaza piatra naturala din granit, andesit si calcar, forme regulate si neregulate. Oferta promotionala :
PIATRA NATURALA „TOPOLOG [...]

Cărămidă Durotherm

Cărămidă Durotherm
-29 x 24 x 24 = 1,16 mc/ palet = 64 buc/palet =55buc/mc zidărie

Mai multe detalii  în secţiunea “Materiale pentru [...]

Tigla metalica Wetterbest

Tigla metalica Wetterbest, din otel german de cea mai inalta calitate, are acum o reducere de 10%, garantie extinsa si [...]

Cărămidă pentru coş

 
Caramida pentru cos Kebe 25×25×33, diametru interior Ø 18
Caramida pentru cos Kebe 32×32×25, diametru interior Ø 25
Mai [...]

TAG CLOUD