Usile metalice pentru exterior reprezintă o variantă modernă , estetică, sigură şi relativ ieftină pentru închiderea zonelor de acces într-o locuinţă, atât la apartamentele de bloc cât şi la case.

Majoritatea produselor comercializate pe piaţă la momentul actual sunt din import (în special China), dar care corespund exigenţelor şi standardelor de calitate locale.

În general, întreaga structură metalică este realizată din tabla de 1,5 -2 mm, iar în interiorul acesteia, la balamale şi broaşte, sunt aplicate întărituri pentru un grad înalt de rezistenţă.

usi metalice Casa taFronturile de uşi pot fi :

-         din MDF de 10 mm, acoperit cu mai multe straturi de vopsea şi lac, în diverse modele şi culori. Este un sistem specific uşilor româneşti.

-         din tablă profilată vopsită electrostatic, în diverse culori. Este un sistem specific uşilor chinezeşti. Acestea mai au încorporate sonerie şi leduri în structura uşii.

Spaţiul dintre frontul interior şi cel exterior , între care se află profile metalice cu dublu rol- pentru montaj şi pentru ramforsare- poate fi lăsat liber, umplut cu vată minerală, polistiren sau spumă poliuretanică.

Între toc şi usă se aplică o garnitură (cheder) din cauciuc, în variantă autoadezivă sau îngropat, pentru a asigura o bună etanşeitate împotriva prafului şi zgomotului.

Majoritatea uşilor metalice prezintă 3-4 balamale cu diametru de 16 mm şi două încuietori (pe tocul vertical uneori şi pe cel cel orizontal superior).

În general, grosimea uşii este de 5-7 cm.

Pentru mai multe detalii privind preţuri, ante-calculaţii şi livrări consultaţi rubrica « Contact » – Relatii cu clientii.

Usi metalice Self Gepi

Comments are closed.

Piatra naturala

Depozitele Casa TA comercializeaza piatra naturala din granit, andesit si calcar, forme regulate si neregulate. Oferta promotionala :
PIATRA NATURALA „TOPOLOG [...]

Cărămidă Durotherm

Cărămidă Durotherm
-29 x 24 x 24 = 1,16 mc/ palet = 64 buc/palet =55buc/mc zidărie

Mai multe detalii  în secţiunea “Materiale pentru [...]

Tigla metalica Wetterbest

Tigla metalica Wetterbest, din otel german de cea mai inalta calitate, are acum o reducere de 10%, garantie extinsa si [...]

Cărămidă pentru coş

 
Caramida pentru cos Kebe 25×25×33, diametru interior Ø 18
Caramida pentru cos Kebe 32×32×25, diametru interior Ø 25
Mai [...]

TAG CLOUD